Objektbeskrivning

Västra Tvärgången 2, Ringstorp

6150717

Fin 2:a med egen uteplats på Ringstorp

Typ: Bostadsrätt

På denna adress hittar vi en välplanerad 2:a med öppen planlösning mellan vardagsrum och kök. Utanför sovrummet finner vi en mysig uteplats mot lugn innergård med goda möjligheter för sköna sommarkvällar. Välkomna på visning

Interiör

Vi möts av en välkomnande entré med stilrent grått klinkergolv. Hallen erbjuder goda avhängningsmöjligheter. Till vänster finner vi ett trendigt badrum i stilrent grått och vitt. Badrummet är utrustat med handfat med Grohe blandare, wc, dusch med glasväggar, inbyggda spotlights samt tvättmaskin och torktumlare. Badrummet har också bra och praktisk arbetsyta med överskåp. 

När vi fortsätter in i lägenheten möts vi av en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som ger en luftig känsla. Den öppna planlösningen ger också många möjligheter för möblering. En fin detalj i vardagsrummet är väggen som är klädd med snygg träpanel som ger en mysig atmosfär till hela rummet. Parkettgolvet som är genomgående i hela lägenheten är av vacker ask och ger en ljus och hemtrevlig känsla.

Efter att vi sett vardagsrummet nås vi av köket som är ett modernt Vedum kök. Köket fortsätter i samma färgskala med vita köksluckor som har utmärkt förvaring. Laminatbänkskivan är grå och likaså kakelplattorna ovanför. Den rostfria maskinella utrustningen består av: ugn, spis, integrerad diskmaskin, kyl, frys samt mikro allt från Electrolux 2013. 

Vi går vidare in i lägenheten och når avslutningsvis det välplanerade sovrummet via en passage med hel garderobsvägg för förvaring. Sovrummet är mycket trivsamt och lagom stort för dubbelsäng med tillhörande nattduksbord. Med en hel garderobsvägg med skjutdörrar även här, finner vi även god möjlighet för förvaring. 

Utanför sovrummet finns det en härlig uteplats med plats för växter och blommor om så önskas. Uteplatsen vetter mot den lugna innergården vilket ger uteplatsen en harmonisk och trivsam miljö.

Med närhet till det mesta är detta en bostad för de flesta. 

Välkomna på visning!

 

 

Förening & byggnad

Brf Celsiana äger fastigheten Embla 1 i Helsingborg med adressen Kullavägen 33-35 samt Västra Tvärgången 2. På fastigheten är det 39 uppförda bostäder med byggår 2013. Förvaltas av Riksbyggen.

Föreningens lägenhetsfördelning är:

1 rok 6 st, 2 rok 16 st, 3 rok 15 st, 4 rok 2 st utöver detta har föreningen en lokal.

Parkering: Föreningen har 28 garageplatser 800 kr/mån samt 7 p-platser för gäster. Om man önskar 2 garageplatser så kostar den andra endast 400 kr/mån.

Ekonomi: Föreningen ska efter färdigställandet redovisa ett noll resultat dem fem första månaderna. Ett övergripande mål gällande den ekonomiska förvaltningen, enligt föreningens stadgar, är att styrelsen skall fastställa att de sammanlagda årsavgifterna, tillsammans med övriga intäkter, ger en kostnadstäckning för föreningens kostnader samt avsättning till fond. För mer information se föreningens ekonomiska plan samt årsredovisning.

Fastighetens skick: Fastigheten med byggår 2013 har inga planerade underhåll dem närmaste åren men en underhållsplan kommer att tas fram.

Gemensamma utrymmen: Föreningen har en gemensam grovtvättstuga som är belägen på entréplan samt en gemensamhetslokal/gästlägenhet som man hyra för övernattning för 250kr/natt i max 7 dygn i rad samt för fest för 500kr max 12 gäster. Cykelrum finns beläget på entréplan samt i källarplan.

Sopsortering: Föreningen har ett miljörum på entréplan. Uppvärmning: Fjärrvärme. Ventilation: FTX- system

Driftskostnader: Driftskostnaderna som bostadsrättsinnehavaren skall ansvara för bedöms uppgå till 448 kr/månad och lägenhet ( för vatten, varmvatten och el). Bostadsrättsföreningen debiterar den enskilde bostadsrättsinnehavaren dessa kostnader efter individuell förbrukning.

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening. Spekulanter uppmanats att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Område

Drygt 2 km nordöst om centrum ligger Ringstorp. Här finns gott om härliga grönområden, närbutiker, lekplatser och skolor. Ett utmärkt område för barnfamiljer med andra ord. Norrut ligger Pålsjöskog med motionsslingor, tennisbanor och fotbollsplaner. Söderut finns Fredriksdals friluftsmuseum och Idrottens Hus med motionsslingor. Närheten till centrum är en stor fördel. Att promenera till city tar ca en kvart. Busshållplatsen ligger bara någon minut bort och så även motorvägen om du tar bilen.

Budgivning & boendekostnadskalkyl

Vi tillämpar öppen budgivning vilket innebär att alla kan få information om vilka bud som lagts. Alla som lägger bud accepterar att fastighetsmäklaren senare lämnar ut information om lagda bud samt budgivarens namn och telefonnummer till den som köper bostaden. Säljaren har fri prövningsrätt vilket innebär att han/hon avgör till vem, när och till vilket pris som försäljningen ska ske. Om det inkommer bud efter avslutad budgivning men innan köpekontraktet är signerat är det fastighetsmäklarens skyldighet att framföra budet till säljaren som får ta ställning till om det ska beaktas eller ej.

Önskas boendekalkyl så upprättar gärna ansvarig fastighetsmäklare en sådan.

Planritning

Planritning

Planritning

Visa på karta

Adress: Västra Tvärgången 2, Helsingborg

Objektfakta


Warning: number_format() expects parameter 1 to be double, string given in /hsphere/local/home/helsinghouse/helsinghouse.se/wp-content/themes/helsinghouse_v6/single-objekt.php on line 121
Pris: kr som utgångspris

Upplåtelseform: Bostadsrätt

Storlek: 2 rum och kök.

Boarea: 56 m² Uppgift från brf.

Våning: 1

Hiss: Ja

Avgift: 3 459 kr/mån. I avgiften ingår värme.

Ekonomi: Andel i föreningen är 2.1177042%

Byggnadsår : 2013.

TV & Internet: HBG Stadsnät

Bostadsrättsförening: Brf Celsiana 769621-9463

Snabbfakta

Antal rum: 2 rum och kök
Boarea: 56 m²
Avgift: 3 459 kr/mån
Pris: 0 kr /bud

Ansvarig Mäklare

MorganA Morgan Alerstam morgan.alerstam@helsinghouse.se Titel: Reg Fastighetsmäklare
Direkt: 042-450 95 03
Mobil: 073-745 37 03

VisningHelsingHouse

Vänd din surfplatta för att se sidan korrekt.